BILRUTA, LACKERING & BILSKADEREPARATION

En miljömedveten lackering!

I vår helt nybyggda billackering med tillhörande plåtverkstad kan vi ta hand om allt när det gäller din bil!

Lackeringsboxen kommer från Italien och är en Nova Verta. 100 % gasdriven, vilket gör att uppvärmningstiden är minimal.

Från 0-20 är det uppe i en temperatur på 20 grader som är lagom för att kunna genomföra en lackering. Torkningstemperaturen som är 65 grader uppnås inom 5 minuter. Detta göra att vi sparar tid och värnar om miljön.

Gasen gör dessutom att det är 0 % utsläpp vid användning av lackeringsboxen, vilket är en framtidstanke i rätt riktning.

Vi lackar inte bara bilar

Lackeringsboxen är 15 meter lång vilket gör att vi kan använda hela ytan av lackeringsboxen för att kunna lackera t.ex. lastbilar eller entreprenadmaskiner. Vi kan även dela upp den 2 sektioner, för att kunna lackera två bilar samtidigt.

I Anslutning till Lackeringsboxen har vi ett separat Färg rum där alla färger förvaras i särskilda skåp. Där inne blandar man även till den rätta kulören för att kunna utföra arbetet inne i boxen.

Slipstationerna där man utför allt grundarbete innan lackeringen är fullt utrustade med ventilation, vilket medför god arbetsmiljö för våra anställda.

Vi kan lackera allt från köksluckor till Entreprenadmaskiner.
Välkommen att kontakta oss för vad just du är intresserad av att få lackerat så får du ett kostnadsförslag från oss.

 

Lackeringsavdelning/Bilskadeavdelning kontaktar du

 

Måndag – Fredag 07.00-16.00  0587-13590
Kontaktperson Pär Ekström

Vi räddar din framruta

Ett stenskott kan vara början till en spricka i vindrutan. Därför är det viktigt att laga stenskottet så snabbt som möjligt, annars kan det hända att du måste byta hela framrutan.

Vi hjälper dig med lagning av stenskott och byte, reperationer av bilrutor och bilglas. Vi byter även sidorutor och bakrutor. Ett stenskott är en skada i framrutan som kan leda till att hela rutan spricker. Det är allvarligt, eftersom vindrutan är en viktig del av bilens bärande konstruktion. En spräckt bilruta innebär därför en försvagning. Dessutom blir sikten sämre, med minskad trafiksäkerhet som följd.

© Windahls 2019